audio/valo 
suunnittelijoille 
esitteet 
audio/valo 
Audio
Valo

esitteet 
akustinenmallinnus 
suunnittelu 
referenssit 
tarvikkeet 
hinnasto 
yhteydenotto 
 

JÄrjestelmÄsuunnittelu

Osana Audiotalon kokonaistoimituksia on osaava suunnittelupalvelu. Hyvä suunnittelu on noussut aina vain tärkeämpään rooliin myös AV-alalla, koska tekninen sekä toiminnallinen muutosvauhti on erittäin kiivas. Jopa alan ammattilaiset saavat olla aktiivisia pysyäkseen muutoksessa mukana. Yrityksellämme sekä yhteistyökumppaneillamme on vuosien vankka kokemus järjestelmien rakentamisesta ja viimeisin tieto tekniikan kehityksestä, sekä niistä tuhansista teknisistä yksityiskohdista joista virhettömästi toimiva ja käyttäjäänsä hyvin palveleva järjestelmä rakentuu.

Tämä tietotaito on erittäin arvokasta myös uusia järjestelmiä suunniteltaessa. Ammattimainen suunnittelu on aina valintojen tekemistä niistä evästyksistä joita vallitseva ympäristö ja sen toimijat kuin myös vallitseva tekniikka tuottavat. Hyvä suunnittelija on pelinrakentaja, jonka tehtävänä on luoda tästä toiveiden ja totuuksien merestä seesteinen satama projektilaivalle.

Hankinta-asiakirjat

Valmistelemme ja toimitamme myös uuden projektin suunnittelun yhteydessä täydelliset hankinta- ja urakkatarjous asiakirjat nykyaikaisimmilla suunnitteluohjelmistoilla tehtynä. Meillä sunnitteluaineisto ei ole puolivalmista, sekavaa ja tulkinnanvaraista, vaan olemme opetelleet keskittämään ja koostamaan tärkeät ja oleelliset asiat. Urakkatarjous asiakirjoista olemme saaneet paljon kiitosta niin toimeksiantajilta kuin myös urakan laskijoilta.

Huolto

Uuden ostaminen ja vanhan pois heittäminen ei aina ole järkevä ratkaisu. On tilanteita, jolloin vanha hyvä toimiva järjestelmä vaatii vain vähän uusia osia ja hieman pölyjen pyyhkimistä. Audiotalossa hoidetaan myös vanhojen järjestelmien huollot ja perusparannukset. Joskus saat yllättävän pienellä panostuksella vanhasta höyryjärjestelmästä uusia tarpeellisia ominaisuuksia.

   
AUDIOTALO OY   Voimantie 19    33680 TAMPERE
Tel. +358 3 378 9292  
email: info@audiotalo.fi